Visita al parc de bombers de la Vall d'Hebron

El proper dia 24 de juny que es Sant Joan i queda poc temps. aprofitant que és una festa on hi ha molts accidents amb foc vam aprofitar el dimarts dia 6 per visitar als bombers.
El Joan i el Carles ens vam explicar en uns vídeo dels accidents domèstics, ens van explicar que en una fuga de gas cal tancar la clau del gas i en un incendi s'ha de tancar les portes. Sempre ttrucar als bombers al 112 o al 080.





El Carlos ens va ensenyar el perill de tirar aigua en una paella amb oli cremant. Va ser espectacular!




També vam veure les parts de l'uniforme, tot complet pesa de 15 a 20 quilograms . Tota la roba és ignífuga, això vol dir que no es crema quan estan en un incendi. També tenen altra roba per fer submarinisme o rescats. 





Com podeu veure en la foto, ens van ensenyar un camió de bombers per dins i em van fer una foto amb el Juan Antonio i l'Arsh. El camió tenia per una banda eines, per l'altra banda mànegues, a dins tenia un dipòsit d'aigua de 1000 litres i també el conductor tenia un ordinador. 




Per acabar la visita vam fer una foto de tot el grup. Moltes gràcies als dos per explicar-nos tot tan bé i ensenyar-nos els camions. Ens ho vam passar bé!!





Comentaris