L'ipad 2 tindrà una càmera frontal

- Apple també prepara un augment de processador gràfic, i més memòria
- L’ipad ``s´aprimarà´´ força en la nova versió de la taula Apple

Segon informa el diari ``The Wall Street Journal´´, Apple està treballant en el nou Ipad, que durant els pròxims mesos trauran al mercat una versió ``Slim´´ més lleugera i prima. La companyia estatunidenc potenciarà el seu aparell electrònic augmentant el processador gràfic i la memòria , la informació sobre la noves càmera frontal, tancar els rumors sobre una pantalla amb més contrast i menys llum.


 
Un Ipad en funcionament

Comentaris

  1. Hola a tots i a totes som na xisca,!! esper que estigue molt bé i que no doneu molta guerra a na helena, begoña i conxi etc..
    M´enrecord molt de tots i la veritat és la segona vegada que escric en el vostre bloc , que m´encanta i de tant en tant vaig mirar, però no sé que he fet que al final no ho publico.
    Estic pensant que si em convideu podria venir un dia a veure-vos i a tasta el vostre taller de cuina , que quan ho vaig veure em va fer moltes gol.les.
    Records a Jonhi, que ja veig que continua pel seu interès per la tecnològia. A Edgar amb el seu esport. A en Ramón que encara m´enrecord com va gaudir de port aventura. A en Miguel , que m´imagin que continua amb la seva aficció pel dibuix. A en Xavi, que supós que continua amb el Bàsquet.A en Fernando, que supós que continua aficcionat a la lectura.A en Jesús que cada vegada que veig l'agenda m´enrecord d'ell.A en Jose Antonio, que esper que vagi més a classe, ja que se'l trobava a faltar. I com no de la reina de la classe na cristina que veig que ja està acompanyada!! menys mal . Esper que l'hort vagi molt bé i que gaudiu de tot el que feu.
    Com vegeu porto un bon record de tots i esper que estigueu molt bé!! besos a tots i continueu amb aquest bog tant meravellós.

    Records i una abraçada molt gran!!
    Xisca

    pd. A veure si em puc passar un dia!!

    ResponElimina
  2. Us envio una feina a veure qui pot trobar errades en el meu escrit? jejeje!!

    records
    xisca

    ResponElimina
  3. @Xisca: D´acord, gràcies pel teu comentari, sempre és positiu que comenti algú que coneix la USEE, agraïm las teves aportacions a la nostra classe, ajudant-nos sempre amb els nostres dubtes.

    PD: he trobat la primera(bog, que es bloc)

    Johni B.M.

    ResponElimina
  4. Hola como estas yo estoy bien, espero que vengas a vernos pronto. Este curso hacemos taller de cocina y lo pasamos bien.
    Y tu que haces, sigues en Barcelona.
    Espero tu visita.
    Adiossssssssss

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada