Espanya ja té el premi Príncep d'Astúries de l'esport 2010

''La roja'' ha passat per davant d'Edurne Pasabán i l´atleta Haile Geberselassie, per conquerir així el preciat premi

La campiona del món no ha tingut moltes dificultats per guanyar, ja que més dels 28 membres del jurat l´han votat a ella, mentre que Edurne i Haile només han obtingut 12 vots cadascún, menys vots han tingut Marta Domínguez i el porter del Barcelona i la selecció espanyola d´hambol David Barrufet.

Al jurat no li han faltat els elogis, dient que ''una tècnica i un estil de joc admirats mundialment i que es presenten en molts paisos com una pauta a seguir´´, agregant que ´´tot el pais vibrés amb els seus triomfs i els feus seus´´.

``Els jugadors i els tècnics han donat exemple d´ansies de superació, esperit de superació, senzilla  i compromis amb els valors de l´esport. Els exits futbolistics han aconseguit en aquesta ocasio la maxima trasedéncia popular, social i esportiva, tant a Espanya com fora´´ -va concloure el jurat-.

En total s´han preparat 18 candidatures de 10 nacionalitats per el Príncep d´Astúries d´esport 2010,  moltes grans figures de l´esport com els motocicliste, Valentino Rossi, Daniel Pedrosa i Jorje Lorenzo, la ciclista Jeanie Longo, etc ,...

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada